top of page
Search
Writer's pictureUnited European Jews

Verenigde Europese Joden Missie

Updated: Jan 18, 2022

Verenigde Europese Joden is toegewijd aan het informeren van de wereld en in het bijzonder het Europese publiek en politici dat niet alle Joden de ideologie van de zionistische staat genaamd “Israël” steunen. Sterker nog, een groot aantal orthodoxe joden beschouwen de ideologie van die staat als lijnrecht tegenover de leringen van het traditionele jodendom.

We zijn bezorgd dat de wijdverspreide misvatting dat alle Joden de Zionistische staat en zijn acties ondersteunen, de Joden wereldwijd bedreigt.

We zijn NIET politiek gemotiveerd. We zijn gemotiveerd door onze zorg voor de vrede en veiligheid van alle mensen over de hele wereld, inclusief diegenen die in de zionistische staat leven.

We willen ook contact opnemen met onze Joodse broeders die nog nooit het onderwerp Zionisme vanuit het perspectief van de Tora hebben bestudeerd en alleen de zionistische kant van het verhaal hebben geleerd. Het is onze hoop dat al onze mede-Joden deze ideologie volledig zullen verwerpen die de eeuwenoude hoop van de jood voor de verlossing van G-d door een valse verlossing en een door de mens geïnitieerde staat vervangt.

Recent Posts

See All

Onze missie

Het relatief nieuwe concept van het zionisme begon slechts ongeveer honderd jaar geleden en sinds die tijd heeft het Torah-ware-jodendom...

Comments


bottom of page